Administratie

Bekijk alle diensten

administratie

Administratie

personeel

Personeel (HR)

risicomanagement

Risicomanagement

strategisch advies

Strategisch advies

ICT

Procesoptimalisatie

ondernemen in prive

Ondernemer in privé

Als ondernemer wilt u altijd en overal inzicht hebben in uw financiële situatie. Ten Raede biedt dit inzicht met behulp van de managementmonitor: een persoonlijk dashboard waarop uw bedrijfsresultaten helder en grafisch worden getoond. Zo weet u in één oogopslag precies hoe u ervoor staat. Glashelder én efficiënt.

Dit kan Ten Raede voor u betekenen

Wilt u uw administratie uitbesteden? Dan bent u bij Ten Raede Groep aan het juiste adres. Dankzij onze innovatieve en vergaande automatisering zijn wij in staat om vrijwel uw gehele administratie te automatiseren en u tegelijkertijd realtime inzicht te geven in uw financiële administratie. Uw zakelijke rekeningen koppelen we aan ons systeem. Bonnetjes worden gefotografeerd met behulp van een app die alle gegevens direct koppelt aan de bijbehorende afschrijvingen. We verzorgen uw BTW-aangifte en stellen uw jaarrekening samen. Wanneer gewenst lopen we deze met u door en bieden advies op basis van de jaarcijfers.

Waarom Ten Raede voor uw Administratie?

Ten Raede Groept biedt u een vast aanspreekpunt, uw MKB-adviseur. Hij kent uw bedrijf, en de regio, door en door. Ten Raede Groep is aangesloten bij de brancheorganisatie NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) en werkt volgens de daarbij behorende algemene voorwaarden. De kwaliteitscommissie van de NOAB riep ons uit tot voorbeeldkantoor. Een bevestiging dat u in Ten Raede een deskundige partner heeft die altijd voor u klaar staat, betrokken is bij uw bedrijf en die – met een gezonde dosis ambitie – helpt om uw groeidoelen te realiseren.

Direct weten we wat we voor u kunnen betekenen? Of vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op via de chatfunctie op deze website of vul het onderstaande contactformulier in.
Klantverhaal
Ten Raede Groep & Café Buddingh
Wij waren in 2006 voor ons restaurant in Ridderkerk op zoek naar een accountant die affiniteit had met kleinere mkb-ondernemingen. Ten Raede Groep kwam toen al snel in beeld. In 2018 hebben we ons restaurant verkocht om Café Buddingh in Dordrecht over te nemen. Het hele financiële proces daaromheen heeft Ten Raede Groep toen begeleid. Ze zijn als het ware met ons meeverhuisd.

Nieuws

Wat is een financiële planning?

Eindejaarstips 2023

Welke verzekeringen heb je als ondernemer nodig?

Afspraak maken
Maak een afspraak via onze contact pagina!