Over Ten Raede
Een sparringpartner die altijd bereid is om mee te denken en die groei mogelijk maakt.
Wij ontzorgen de ondernemer volledig. We zijn tenslotte een full service MKB-advieskantoor. Dat ontzorgen doen we met een team deskundige collega's.

Ons team bestaat bestaat uit gedreven mensen die specialist zijn op hun vakgebied. Zij adviseren proactief en ondersteunen bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Of het nu gaat om administratie, fiscale diensten, strategisch advies, risicomanagement, procesoptimalisatie, ondernemer in privé, of HR: wij hebben alle kennis in huis. Door onderling nauw samen te werken, komen onze medewerkers tot een compleet en passend advies. Samen zetten we altijd dat stapje extra voor onze klant. We streven naar optimaal resultaat.

We zijn betrokken, eerlijk en transparant. Een sparringpartner die altijd bereid is om mee te denken en die groei mogelijk maakt. We hebben een scherp oog voor onze ontwikkelingen in de markt. Innovaties omarmen we. Mits deze het leven van ‘onze’ ondernemers makkelijker maken. Want dat is waar we elke dag ons bed voor uit komen: ondernemers ontzorgen zodat ze kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen.

Wat wij belangrijk vinden

U onderneemt, wij doen de rest. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Hierbij hanteren wij een aantal kernwaarden die laten zien waar we voor staan.

Vanuit de filosofie dat we onze ondernemers optimaal willen laten uitblinken, zowel zakelijk als privé, zetten wij onze DESKUNDIGHEID in om te ONTZORGEN. Dit kan alleen door pro-actief en persoonlijk BETROKKEN te zijn bij onze relaties. Relaties die in een veranderende omgeving kunnen leunen op een sparringpartner die FLEXIBEL genoeg is om in te spelen op de dynamiek waarmee een ondernemer en zijn onderneming mee te maken hebben. Ons ondernemende karakter komt mede tot uiting in de wijze waarop we gezamenlijk INNOVATIEF de kansen zien en deze ook daadwerkelijk pakken.

Over ons en de waarden ten raede

Kom jij ons team versterken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij ons mooie mkb-adviesbureau? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Waarom werken bij ons zo leuk is, wat we van jou verwachten en onze actuele vacatures, vind je op onze vacaturepagina. Benieuwd naar het team van Ten Raede? Maak hieronder kennis met onze specialisten.

Angelo Leendertse

Financieel Analist

Renata van der Mijden

Office manager

Kim Thomaidis

Trainee Risico & Personeelsmanagement Specialist