Ondernemer in privé

Het nemen van risico's

Als ondernemer bent u gewend om risico’s te nemen. Tegenvallers zijn niet altijd te vermijden en niet zelden raken deze uw privésituatie. Wanneer u zich vooraf bewust bent van de risico’s die u loopt, kunt u hierop anticiperen. Ten Raede voorziet u van advies en helpt u bij het maken van keuzes die passen bij uw onderneming en privésituatie. Dat geeft rust. Nu en in de toekomst.

326A5259
326A5375
Dit kan Ten Raede voor u betekenen

Het scheiden van zakelijke- en privébelangen is voor een ondernemer niet zo eenvoudig. Er zijn veel raakvlakken te bedenken. Welke risico’s u loopt, hangt af van diverse factoren. Uw bedrijfsvorm, privésituatie en afgesloten verzekeringen spelen hierbij bijvoorbeeld een rol. Ten Raede Groep helpt u om uw privé- en zakelijke situatie optimaal op elkaar af te stemmen. We zijn u graag van dienst bij:

  • Het in kaart brengen van de voor u geldende risico’s en het bieden van advies dat bij uw zakelijke- én privésituatie past.
  • Financiële gezondheidsscan: hoe gezond is uw financiële situatie? Zijn zakelijk en privé optimaal op elkaar afgestemd? Onze financiële gezondheidsscan brengt alle kansen en risico’s in beeld.
  • Bedrijfsoverdracht, verkoop en opvolging: we adviseren en begeleiden actief bij overname-, verkoop-, en overdrachtsprocessen.
  • Pensioen: is het inkomen voor later ook op orde?
Waarom Ten Raede

Om de voor u geldende risico’s te bepalen en een daarbij passend advies uit te brengen, is maatwerk vereist. Ten Raede biedt u een aanbod op maat. Ons team bestaat uit specialisten die expert zijn binnen hun discipline. Zo wordt uw situatie vanaf verschillende invalshoeken bekeken. Een compleet advies op maat is hiervan het resultaat.

326A5340

Bekijk alle diensten

administratie

Administratie

personeel

Personeel (HR)

risicomanagement

Risicomanagement

strategisch advies

Strategisch advies

ICT

Procesoptimalisatie

ondernemen in prive

Ondernemer in privé

Nieuws

Wat is een financiële planning?

Eindejaarstips 2023

Welke verzekeringen heb je als ondernemer nodig?

Afspraak maken