Wij zijn Ten Raede Groep

Kom jij het team versterken?

Ontzorgen van ondernemers. Samen met jou.

Bij Ten Raede Groep ontzorgen we de ondernemer volledig. We zijn tenslotte een full-service mkb-advieskantoor. Dat ontzorgen doen we met een team leuke en deskundige collega’s. Vanuit onze betrokkenheid adviseren we proactief, ieder vanuit het eigen vakgebied. Samen zetten we graag dat stapje extra voor onze klant.

We zijn een deskundig bedrijf. Onze collega’s zijn specialist op hun vakgebied en gedreven om te groeien. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Als het even kan, lopen we voorop. We omarmen innovatie en stellen ons flexibel op. Welke functie je bij ons ook hebt, je krijgt de ruimte en het vertrouwen om de zaken op jouw manier aan te pakken. Zolang het de kwaliteit van ons werk maar verder versterkt. En de relatie met de klant verstevigt.

Bekijk onze vacatures

(Meewerk)Stage Fiscaal Advies

Fiscaal Adviseur (junior)

Financieel Analist MKB

Persoonlijke groei
Als werkgever zijn we betrokken bij jou. Medewerkers omschrijven onze cultuur als open, informeel en eerlijk. Je hebt de regie over je eigen ontwikkeling en groei: wij denken graag met je mee. Of dat nu binnen je huidige functie is of daarbuiten. Doordat we een full-service mkb-advieskantoor zijn, kun je je ontwikkelen in verschillende richtingen.
12
Samen sta je sterk
Een gezellig kantoor zijn we ook. De samenstelling van ons team is divers. Zowel qua geslacht als leeftijd, opleiding en ervaring. We ondernemen graag dingen samen. Een etentje, vrijdagmiddagborrel of ander uitje: we vinden altijd wel een excuus om iets leuks te doen.
7

We zijn altijd op zoek naar talent!

Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn als nieuw talent? Laat dan je gegevens achter! We nemen snel contact met je op om kennis te maken.
Zien we elkaar snel?
Dus gaat je hart sneller kloppen van werken bij hét full-service mkb-advieskantoor van de regio Drechtsteden. Ben je op zoek naar een betrokken werkgever die je alle ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen? Ben je graag onderdeel van een gezellig team? En wil jij jouw talent en ervaring inzetten voor het ontzorgen van ‘onze’ ondernemers? Dan drinken we graag een kop koffie of thee met je zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Zien we je snel?
13
Foto's website werken bij - juiste formaat (8)
Verhalen van medewerkers
Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken? Wie kunnen je dat beter vertellen dan onze medewerkers. Lees hier hun enthousiaste verhalen.
Balhmann
Wat onze klanten zeggen
Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Wij zijn pas echt trots op de woorden van onze klanten. De verhalen delen we graag met je.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er geen passende vacature tussen? Een open sollicitatie sturen kan ook. Bel, app of stuur een mailtje (HR@tenraede.nl) naar Mohamed (06-28220676) of Jan-Willem (06-50656505) en wie weet spreken we elkaar snel!