Risicomanagement

Bekijk alle diensten

administratie

Administratie

personeel

Personeel (HR)

risicomanagement

Risicomanagement

strategisch advies

Strategisch advies

ICT

Procesoptimalisatie

ondernemen in prive

Ondernemer in privé

Wat u verzekerd wilt zien, is voor ons niet de vraag. Welke risico’s u al dan niet wilt lopen, is waar we met u over in gesprek gaan. Aan de hand van die analyse bekijken we welk verzekeringspakket het beste bij u en uw onderneming past.

Dit kan Ten Raede voor u betekenen

Vaak gaat het goed, maar soms zit het tegen. Dan is het belangrijk dat u vooraf al uw mogelijke risico’s in kaart hebt gebracht en uw verzekeringen daarop aan hebt gepast. U kunt bij ons terecht voor advies over uw:

  • Schadeverzekering
  • Inkomensverzekering
  • Levensverzekering
  • Pensioen
  • Financiële Planning
  • Hypotheek

Wij zorgen ervoor dat u alleen zinvolle verzekeringen afsluit en dat u niet onderverzekerd, maar ook zeker niet dubbel of boven verzekerd bent. Achter de schermen gaan meerdere specialisten met uw vraag aan de slag om te komen tot een beoordeling vanuit meerdere disciplines. Het gevolg is een compleet advies op maat.

Waarom Ten Raede voor uw Risicomanagement?

Transparantie over de beloning van een verzekeringsadviseur is tegenwoordig een veel besproken onderwerp. En terecht. Wij zijn van mening dat de beloning duidelijk en transparant moet zijn en bovendien in een redelijke verhouding moet staan tot de geleverde dienst. Daarom zijn wij de toekomst een stapje voor en werkt onze assurantietak ook op urendeclaratiebasis. Op deze manier kunnen wij u écht onafhankelijk van dienst zijn. U betaalt uitsluitend voor de door ons aan uw verzekeringszaken bestede uren en gemaakte kosten. Daarnaast ontvangt u een korting op het premiebedrag wegens minimalisatie van bemiddelingsprovisie.

Al onze risicoadviseurs zijn gecertificeerd en geregistreerd in het Risicomanagement Register.

Direct weten we wat we voor u kunnen betekenen? Of vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op via de chatfunctie op deze website of vul het onderstaande contactformulier in.

Nieuws

Wat is een financiële planning?

Eindejaarstips 2023

Welke verzekeringen heb je als ondernemer nodig?

Afspraak maken