Procesoptimalisatie

Bekijk alle diensten

administratie

Administratie

personeel

Personeel (HR)

risicomanagement

Risicomanagement

strategisch advies

Strategisch advies

ICT

Procesoptimalisatie

ondernemen in prive

Ondernemer in privé

Heeft u het overzicht in uw bedrijf en bent u op de hoogte van hoe de verschillende processen elkaar beïnvloeden? Onze adviseurs kijken samen met u naar uw administratieve- en/of HR-processen op het snijvlak met IT. Daarbij weten we één ding zeker: het kan altijd makkelijker én efficiënter.

Dit kan Ten Raede voor u betekenen

IT ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Al die nieuwe mogelijkheden kunnen vragen oproepen bij u als ondernemer. Kan er efficiënter gewerkt worden door applicaties slim in te zetten of processen te optimaliseren? Kunnen er kosten worden bespaard? Onze adviseurs kunnen u helpen bij:

  • Het kiezen van de juiste applicaties voor uw processen en de implementatie hiervan
  • Optimalisatie van bestaande administratieve- en HR-processen of het inrichten van nieuwe processen
  • Het kiezen van het meest geschikte pakket voor administratieve- en HR-applicaties
  • Inzicht verkrijgen in up-to-date data en relevante cijfers
  • Digitaliseren van workflows.

Waarom Ten Raede voor uw Procesoptimalisatie?

Is uw bedrijf de afgelopen jaren gegroeid en ontbreekt daardoor het overzicht? Of is uw data verspreid over diverse systemen, applicaties en/of losse lijstjes? Wij analyseren uw administratieve processen, geven richting, zetten applicaties slim in en optimaliseren processen. Zo beschikt u altijd over de meest actuele cijfers om op te sturen. Onze adviseurs kijken verder dan uw huidige situatie. Ze denken met u mee over de inrichting van uw administratieve- en HR-processen richting de toekomst en bieden u een advies en aanbod op maat.

Direct weten we wat we voor u kunnen betekenen? Of vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op via de chatfunctie op deze website of vul het onderstaande contactformulier in.

Nieuws

Wat is een financiële planning?

Eindejaarstips 2023

Welke verzekeringen heb je als ondernemer nodig?

Afspraak maken
We zijn betrokken, eerlijk en transparant. Een sparringpartner die altijd bereid is om mee te denken en die groei mogelijk maakt. Wil je samen met ons sparren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakings­gesprek.