Onze diensten

Het team van Ten Raede Groep bestaat uit specialisten die expert zijn op hun vakgebied. Voor grote vraagstukken slaan ze de handen in één. Zo ondersteunen we op deelgebieden vanuit ons specialisme en brengen we advies uit dat meerdere disciplines van uw onderneming omvat. Wat uw vraag ook is: Ten Raede biedt een oplossing op maat.

Ondernemer in privé

Ondernemen beïnvloedt uw privésituatie. Het levert financiële voor- of nadelen op. Onze specialisten beantwoorden al uw vragen en geven advies dat bij uw situatie past.

Procesoptimalisatie

Grip krijgen op het snijvlak van IT en bedrijfs- en personeelsprocessen: dat is waar Ten Raede u bij kan helpen. Wij optimaliseren uw processen en zetten data om naar praktische informatie waar u direct op kunt sturen. Onze adviseurs helpen u om het overzicht te krijgen én te behouden.

Strategisch advies

Of het nu gaat om de opstart van uw bedrijf, vervangingsinvesteringen in uw huidige bedrijf of investeringen in het kader van groei: Ten Raede Groep is uw partner op weg naar een gestructureerde aanpak.

Risicomanagement

De specialisten van Ten Raede Groep adviseren u tot in detail over de samenstelling van uw verzekeringspakket en de risico’s.

Fiscaal

Voldoen aan uw fiscale plichten zonder inspanningen. Onze gecertificeerde belasting-adviseurs besparen u tijd én geld.

Personeel (HR)

Van advies over uw personeelsbeleid tot het verzorgen van uw salarisadministratie: wij sluiten aan bij uw wensen.

Administratie

Glashelder inzicht in uw financiële situatie en alle praktische werkzaamheden uit handen genomen.

Wat onze klanten zeggen

“Wij zijn klant bij Ten Raede Groep sinds we bestaan. Destijds hadden we één binnenvaartschip, inmiddels zijn dat er veertig. Ten Raede is met ons meegegroeid. Door hun betrokkenheid weten ze wat er speelt in onze branche en waar we behoefte aan hebben. We hebben meerdere disciplines aan hen uitbesteed en toch hebben we maar één contactpersoon. De afdelingen werken goed samen en we krijgen snel reactie op onze vragen. Dat komt ons werk ten goede: onze handel moet door blijven gaan!”

Peter de Vos 
Scheepvaartbedrijf Dari B.V.

Peter de Vos

“We waren op zoek naar een nieuwe accountant en eindigden bij Ten Raede Groep: een pro-actief en meedenkend advieskantoor. We hebben diverse disciplines bij Ten Raede Groep ondergebracht en dat bevalt ons uitstekend. Het team van Ten Raede is deskundig en betrokken. Er komt regelmatig iemand bij ons langs. De cijfers worden dan tussentijds bekeken en er volgt altijd goed advies waar we echt iets mee kunnen.”

Pieter Klootwijk

Afspraak maken?