Kom jij ons team versterken?

Ontzorgen van ondernemers. Samen met jou.

Bij Ten Raede Groep ontzorgen we de ondernemer volledig. We zijn tenslotte een full-service mkb-advieskantoor. Dat ontzorgen doen we met een team leuke en deskundige collega’s. Vanuit onze betrokkenheid adviseren we proactief, ieder vanuit het eigen vakgebied. Samen zetten we graag dat stapje extra voor onze klant. 

We zijn een deskundig bedrijf. Onze collega’s zijn specialist op hun vakgebied en gedreven om te groeien. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Als het even kan, lopen we voorop. We omarmen innovatie en stellen ons flexibel op. Welke functie je bij ons ook hebt, je krijgt de ruimte en het vertrouwen om de zaken op jouw manier aan te pakken. Zolang het de kwaliteit van ons werk maar verder versterkt. En de relatie met de klant verstevigt. 

Als werkgever zijn we betrokken bij jou. Medewerkers omschrijven onze cultuur als open, informeel en eerlijk. Je hebt de regie over je eigen ontwikkeling en groei: wij denken graag met je mee. Of dat nu binnen je huidige functie is of daarbuiten. Doordat we een full-service mkb-advieskantoor zijn, kun je je ontwikkelen in verschillende richtingen. 

Een gezellig kantoor zijn we ook. De samenstelling van ons team is divers. Zowel qua geslacht als leeftijd, opleiding en ervaring. We ondernemen graag dingen samen. Een etentje, vrijdagmiddagborrel of ander uitje: we vinden altijd wel een excuus om iets leuks te doen. 

Dus gaat je hart sneller kloppen van werken bij hét full-service mkb-advieskantoor van de regio Drechtsteden. Ben je op zoek naar een betrokken werkgever die je alle ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen? Ben je graag onderdeel van een gezellig team? En wil jij jouw talent en ervaring inzetten voor het ontzorgen van ‘onze’ ondernemers? Dan drinken we graag een kop koffie of thee met je zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Zien we je snel? 


Open sollicitaties

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er geen passende vacature tussen? Een open sollicitatie sturen kan ook. Stuur een mailtje naar Rianne de Visser, HR medewerker om je voor te stellen! 

Vacatures

(Meewerk)Stage Fiscaal Advies

Wij zijn op zoek naar de juiste schakel voor ons fiscalisten team!

Fiscaal Adviseur (junior)

Wij zijn op zoek naar de juiste schakel voor ons fiscalisten team!

Financieel Analist MKB

Wij zijn op zoek naar de juiste schakel voor ons accounting team!

Open sollicitatie

Jij en Ten Raede: een goede match?

Wil je solliciteren? Via onderstaand formulier solliciteer je direct. Dan gaan we graag met je in gesprek.