Pensioen Gerard

Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het accountantsvak, waarvan ruim 15 jaar als partner bij Ten Raede Groep, is Gerard Verkruijsse per 1 september jl. gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.
Een robijnen werkjubileum doen niet veel mensen hem na en is een bijzondere mijlpaal. Echter, bescheidenheid siert de mens en zo kennen we Gerard ook. Hij staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Een groots afscheid was dan ook niet zijn wens. Desondanks hebben wij Gerard uiteraard in het zonnetje gezet, klein en intiem. Wij hebben op een feestelijke wijze afscheid van hem genomen en wensen hem, samen met zijn vrouw en kinderen, een hele goede tijd toe!

Intern wisten we natuurlijk al dat Gerard naar zijn pensioen toewerkte. De afgelopen maanden hebben we dan ook veel tijd gestoken in een goede interne overdracht. Voor u, als relatie van Ten Raede Groep, verandert er niets. Met ons totaalaanbod blijven we u ontzorgen en bieden we u de service die u van ons gewend bent. In de laatste uitgave van #078Magazine vertelt Gerard over zijn ‘eigen eigenwijze werkwijze’ gedurende de afgelopen 40 jaar. Ook benieuwd? Lees hier het volledige artikel!