Arto Dielhof | MKB Adviseur

“Believing in yourself is the first secret to success.”

Dat is het motto van Arto geweest toen hij aan zijn medewerkersreis bij Ten Raede Groep begon. Waar hij startte als stagiair en vervolgens is blijven hangen als flexwerker, is hij in 2017 begonnen met zijn traineeship binnen onze club om zich te ontwikkelen tot ‘allrounder”. Werken met cijfers bleek hem goed te liggen, in 2018 is zijn carrière als Financieel Analist bij Ten Raede Groep dan ook officieel gestart. Hard werken loont! Gedurende de afgelopen jaren heeft Arto zijn positie binnen de groep middels hard werken, veel leren en een goede dosis motivatie en ambitie behoorlijk verstevigd. We zijn dan ook enorm trots jullie te kunnen melden dat hij zijn diploma voor de Postbachelor opleiding Assistent Controller heeft behaald en inmiddels als MKB Adviseur binnen ons kantoor werkzaam is!

“Ten Raede Groep is een vooruitstrevend kantoor. We zijn ver op het gebied van digitalisering; het verwerken van de administratie is vrijwel geheel geautomatiseerd. Daardoor blijft er meer tijd over voor persoonlijk contact met de klant. De sfeer binnen het team van Ten Raede is goed en open. Er wordt hard gewerkt, er is tijd voor gezelligheid, we lunchen samen en op vrijdagmiddag is het gegarandeerd gezellig tijdens de borrel. Ik werk hier met veel plezier!”

Delen:

Gerelateerde verhalen

Arto Dielhof | MKB Adviseur

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan als MKB Adviseur? We hebben regelmatig vacatures voor deze functie. Neem dan contact op met Mohamed of Jan-Willem.